<<< početna

    ARHIVA VESTI     

 

SANJA PONOVO NA VRHU !

NA TERENIMA TENISKE AKADEMIJE " ELITE " U NOVOM SADU , OD 14 DO 18 SEPTEMBRA ,  ODRZANO JE O.P. NOVOG SADA ZA JUNIORKE I JUNIORE . 

  U KONKURENCIJI   JUNIORKI , PRVO MESTO , OSVOJILA JE SANJA JOLIĆ , ČLANICA TENISKOG KLUBA " KIKINDA " .

SANJA JE U POLUFINALU BILA BOLJA OD TRENUTNO PRVE NA RANG LISTI , MARINKOVIĆ JOVANE IZ T.K. "CRVENA ZVEZDA , REZULTATOM 6/4 6/1 , DOK JE U FINALU SAVLADALA IVANU CVIJETIĆ , REZULTATOM 6/1 6/3 . SANJA TRENUTNO ZAUZIMA TRECE MESTO NA RANG LISTI TSS .

Sanja Jolic (I mesto) i Ivana Cvijetic (II mesto)

>> 20.- 28.07. 2013. <<

29. - 30.06.2013.- OP Kikinde do 16 god. II kategorija

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Ivana Đorđević ( III )           Teodora Ševo ( III                Aleksandra Stošić ( II ) i Sanja Jolić ( I )      

USPEŠAN VIKEND NAŠIH TAKMIČARA

30.05.2013.  >> U Novom Sadu se ovog vikenda odrzalo juniorsko Prvestvo Srbije do 16 god. Predstavnica tenis kluba Kikinda , Sanja Jolic , uspele je da u vrlo jakoj konkurenciji izbori 1/4 finale i tako se plasira u 8 najboljih u Srbiji . Na turniru je ucestvovalo preko 60 devojaka . U dubl konkurenciji , Sanja je uspela , zajedno sa  Bogicevic J. , da se domogne finala . Od njih su u finalu bile bolje Lukic J.  i Panic M. 

 Takodje , u Temerinu , u kategoriji do 10 godina , nas klub je imao uspeha . Mia Gavranov je sa 4 pobede uspela da se domogne 3. mesta i svog prvog pehara . Na turniru je ucestvovao i Mirosavljev Mladen , koji je zaustavljen u 2. kolu turnira .

Na takmicenju koje je odrzano u Nisu za pionire do 12 god.  , Vukasin Popovic , je sa tri pobede uspeo da se plasira u glavni turnir , i u prvom kolu izgubio 2:1 , dok je nas drugi predstavnik , Čuturic Nikola , sa jednom pobedom , stao nadomak plasmana u glavni žreb .

 

 >>Raspored rekreativnih termina <<

Ana i Vukašin među izabranim

      Svake godine, od strane Teniskog Saveza Srbije, biraju se talentovani igrači koji se svojom igrom i rezultatima izdvajaju u svojoj generaciji. Sa ponosom ističemo da su među izabranom decom u selekciji do 2000-tog godišta i dva člana našeg kluba Ana Jolić i Vukašin Popović. Svakog vikenda, u Novom Sadu i Subotici, treniraju pod nadzorom trenera Teniskog Saveza.Ovakav vid selekcije je jako bitan za razvoj mladih sportista, pogotovo iz manjih sredina, kako bi im se omogućio napredak i u zimskim uslovima.Ovo je i okosnica budućih reprezentacija Srbije u kategoriji do 12 godina, 14 godina pa i dalje.Ovo je i pohvala za Naš klub, da i dalje gajimo odličan takmičarski tenis. Takođe, ovo je i dobar znak za, kako polaznike teniskih skola, tako i za buduće članove našeg kluba da tenis ima perspektivu u našem gradu.Nadamo se da će naši najmlađi članovi opravdati ovaj poziv i iskoristiti ga na najbolji mogući način.

01.11.2012. - Počela zimska sezona u sali...

Popović Vukašin na Mastersu

15.10.2012. Na terenima teniskog kluba Spartak u Subotici, ovog vikenda je održan završni turnir - Masters, za decu uzrasta do 10 godina. Vukašin Popović, član teniskog kluba Kikinda,je svojim dobrim igrama izborio plasman u prvih 16 igrača u ovoj kategoriji.Posle odličnog starta i pobede u prvom kolu, nedostajalo je malo sportske sreće da igra sa zvanično najboljim igračem u Srbiji u polufinalu takmičenja. Rezultat jer na kraju bio 4/2,4/3 u korist  protivnika. Posle dva meča razigravanja, Vukašin je zauzeo odlično 7. Mesto.Ovim turnirom sezona se završila, te nam predstoji zaslužen odmor, pa pripreme za narednu sezonu.

VUKAŠIN PONOVO USPEŠAN

             Vukašin Popović                                              Teodora Dore

Jedan od najmlađih uzdanica našeg kluba, Popović Vukašin, je ovog vikenda u Zrenjaninu uspeo da uđe u svoje prvo finale.Nijanse su odlučile u korist Ognjena Brozovića iz Beograda da u neizvesnom finalu osvoji prvo mesto.Vukašin je ovim svojim najboljim rezultatom u godini, nastavio niz odličnih igara,i tako se plasirao na završni turnir najboljih u kategoriji do 10 godina,koji je na programu 13. I 14. Oktobra u Subotici. Od devojčica iz našeg kluba takmičila se Teodora Dore koja je takođe ostvarila odličan rezultat plasmanom u polufinale turnira.Sem mastersa, ovo su bili poslednji  turniri u ovoj takmičarskoj godini, tako da poneseni ovim sjajnim rezultatima , možemo biti optimisti u narednoj sezoni.

VUKAŠIN TREĆI U NOVOM SADU

 22.09.2012. - Na otvorenom prvenstvu Novog Sada do 10 godina koje je održano na terenima TK Novi Sad 2002, jedan od najmlađih predstavnika našeg kluba, Vukašin Popović ostvario je odličan rezultat plasmanom u polufinale turnira. Takođe, na turniru u Subotici na terenima TK Brend Su, u konkurenciji do 12 godina učestvovali su Vladan Krišan i Nikola Čuturić, ali su zaustavljeni u 1. kolu.

 

Vukašin Popović

SVI ZA NOVI SAD !!!

15.09.2012. - Ovog vikenda u Novom Sadu održan je izborni turnir do 10 godina , gde je Vukašinu Popoviću nedostajalo malo sportske sreće da uđe u 8 najboljih i tako pretstavlja Vojvodinu u toj kategoriji . U ženskom delu učestvovala je Dore Teodora , ali je izgubila u drugom kolu .

U konkurenciji do 12 god. na turniru 1. kategorije ucestvovao je u kvalifikacijama Čuturić Nikola , ali je poražen na startu takmičenja .

U kategoriji do 14 godina , pretstavnice su bile Ana Jolic i Aleksandra Lerik . Ana je uspela da dođe do 1/4 finala , a Aleksandra u 1/8 finala . Od dečaka iz našeg kluba učestvovao je Babić Dejan koji je izgubio u 1. kolu .

Na terenima TK Elite , u konkurenciji do 16 godina , na turniru I kategorije , najbolji rezultat ostvarila je Sanja Jolic plasmanom u 8 najboljih . Takođe,učestvovala je i Borislava Stepanov koja je poražena u 1. kolu , a Andrea Kiš je poražena u 1. kolu kvalifikacija .

   BOBA DRUGA U SENTI

 08.09.2012. -    Predstavnica našeg kluba, Stepanov Borislava, na turniru III kategorije održanom na terenima TK Senta 1903, ostvarila je uspeh plasmanom u finale . Na žalost , u finalu je poražena od domaće igračice Đere Judit .

Na turniru je učestvovala i Kiš Andrea , ali je zaustavljena u 1. kolu turnira .

U muškoj konkurenciji nastupio je Ač Daniel koji je stigao do 1/4 finala .

                ČESTITAMO !

O.P. KIKINDE  14 god.  II kat.

08.09.2012. - Naš klub ovog vikenda bio je organizator turnira II kategorije iz kalendara TSS. Na turniru je učestvovalo 33 dečaka i 18 devojčica . Od predstavnika iz našeg kluba u muškoj konkurenciji nastupili su Babić Dejan , Ivan Milanovic , Sivčev Aleksandar i Krišan Vladan , ali su svi porazeni na startu turnira . U ženskom delu žreba nastupale su Ana Jolic i Lerik Aleksandra koja je ostvarila najbolji rezultat plasiravši se u 1/4 finale . U muškom delu zreba ,  pobedu je odneo Devic Dobrosav nad Popovic Mihajlom , dok je u ženskom delu pobedila Dzinovic Sara , a druga je Cvrkota Milica.

SANJA NAJBOLJA U VOJVODINI

                   Sanja Jolić              Daniel Ač                 Borislava Stepanov

   03.09.2012. - Na terenima teniskog kluba Spartak u Subotici održano je Prvenstvo Vojvodine za juniore i juniorke do 16 . god . Sjajnim igrama , Sanja Jolić , uspela je da triumfuje i tako postane najbolja u Vojvodini u konkurenciji do 16. godina . Ovim uspehom , iako je tek ulazna godina , Sanja je opravdala ulogu favorita , kao i potvrdu rezultata od prošle godine kada je bila najbolja u konkurenciji do 14. godina .

Pored Sanje , nastupili su jos i Stepanov Borislava , koja je osvojila 3. mesto , Lerik Aleksandra koja je zaustavljena u 1/4 finalu upravo od Sanje , kao i Kiš Andrea koja je zaustavljena u 1. kolu .

U muškom delu , zablistao je Daniel Ač , koji je odličnom igrom dospeo do polufinala i tako osvojio 3. mesto .

                                                               

OBAVEŠTENJE ZA REKREATIVCE

   OD PONEDELJKA 03.09.2012. GODINE REKREATIVNI TERMINI SE POMERAJU I POČINJU UMESTO OD 19h NA 18h,SUBOTOM OD 18h I NEDELJOM OD 17h ,I TO NA TERENIMA 1 I 2,A NA TERENIMA 3 I 4 OSTAJE ISTO VREME OD 20h.

USPEŠAN VIKEND NAŠIH TAKMIČARA

 25.08.2012. - Proteklog vikenda u Zrenjaninu je održan turnir III kategorije za juniore i juniorke u konkurenciji do 16 godina.Najuspešnija je bila Borislava Stepanov koja je u finalu savladala 1. nosioca sa 2-1 u setovima i tako došla do prvog osvojenog turnira.Zapažen uspeh je postigla i Andrea Kiš koja je osvojila 3. mesto.U muškom delu žreba odličan upeh postigao je i Daniel Ač koji je stigao do polufinala i tako osvojio 3. mesto.

Istog vikenda na Paliću je odrzan turnir I kategorije za tenisere uzrasta do 14 godina.Iz našeg kluba nastupile su Aleksandra Lerik i Ana Jolić koje su zaustavljene u osmini finala.

U konkurenciji do 10 godina,na turniru u Novom Sadu, Vukašin Popović izgubio je u 2. kolu sa 2-1 u setovima.

Na turniru u Beogradu do 12 godina,Čuturić Nikola je uspešno prošao prvo kolo,ali je u drugom zaustavljen.

ČESTITAMO!

20.08.2012. - Proteklog vikenda u našem klubu je po prvi put održan turnir vetarana. Učešće je uzelo dvadesetak takmičara što iz našeg kluba, što iz drugih Vojvođanskih klubova. U pojedinačnoj konkurenciji 35+ pobednik turnira ja naš Zubanov Danijel,u finalnom meču savladao je Gagića rezultatom 6:4,6:4, a u konkurenciji 45+ pobednik je Đaković Borislav,u finalu je bio bolji od Olćan Dragana,dok su u konkurenciji parova prvo mesto zauzeli takođe naši, dubl Predrag Bistričić i Dragan Olćan,koji su u dramatičnom meču za titulu savladali dubl Đaković/Gagić rezultatom 6:4,3:6,12:10.

Čestitke pobednicima i sve pohvale ljudima oko „kotlića“ J

 

Proteklog vikenda na Paliću je održano Prvenstvo Vojvodine do 14 godina. U muškom delu, od naših igrača je učestvovao Dejan Babić, ali je imao peh sa žrebom, tako da je već u prvom kolu eliminisan od prvog nosioca.

U ženskom delu žreba nastupila je Aleksandra Lerik, koja je posle dve pobede bila zaustavljena u četvrtfinalu turnira, dok je dvanaestogodišnja Ana Jolić uspela da se domogne visokog trećeg mesta!

 10 godina - Najmlađi teniseri našeg kluba takođe su imali Prvenstvo Vojvodine, ali u Novom Sadu. Najbolje partije je pružio talentovani Vukašin Popović koji je bio nadomak polufilana, dok je Matej Imbronjev zaustavljen u prvom kolu, kao i Teodora Dore kod devojčica.

Čuturić Nikola je učestvovao na turniru u Zrenjaninu, ali je eliminisan na početku turnira.

OP KIKINDE do 10 g     11-12.08.2012.

U našem klubu je proteklog vikenda održano Otvoreno prvenstvo za uzrast do 10 god.  Učešće su uzela deca pretežno iz Vojvodine i Beograda. Imali smo i jednog "našeg" učesnika iz Nemačke kao gosta kluba .

 Ukupno je na turniru učestvovalo četrdesetak dečaka i devojčica .

 Kod dečaka, najuspešniji je bio Sabo Rac Oliver, član teniskog kluba Spartak iz Subotice, dok je kod devojčica prvo mesto osvojila Vujičić Teodrora - TK Green set - Beograd 

 Od dece iz našeg kluba u muškoj konkurenciji nastupili su Vukašin Popović, Čuturic Nikola i Cimerman Julijan, koji su zaustavljeni u drugom kolu turnira, kao i Matej Imbronjev i Mirosavljev Mladen, koji u ispali na startu takmičenja, ali su kasnije nastavili takmičenje u utešnom delu turnira. Gost iz Nemačke, Mirkov Igor , uspeo je da dođe do trećeg kola. Od devojčica nastupila je jedino Dore Teodora koja je izgubila u prvom kolu .

Ana druga u Vojvodini     08.08.2012.

Proteklog vikenda u Novom Sadu na terenima TK Novi Sad, održano je Prvenstvo Vojvodine u konkurenciji do 12 godina, gde je naša Ana Jolić osvojila zapaženo drugo mesto. Ana je u finalu poražena od teniserke iz Novog Sada. Na istom turniru učestvovali su još i Dejan Babić, koji je poražen u trećem kolu, kao i Vladan Krišan, koji je zaustavljen u drugom kolu turnira.

Takođe u Novom Sadu, na terenima TK Vojvodina, održano je OP Novog Sada za mlađe juniore. Od naših predstavnika najbolje partije je pružila Sanja Jolić, koja je stigla do polufinala i time osvojila drugo mesto. Solidne partije su pružili i ostali naši mlađi juniori, koji su zaustavljeni u drugom i trećem kolu turnira... Daniel Ač, Borislava Stepanov, Andea Kiš i Aleksandra Lerik.

ČESTITAMO!


:-)

FUTURES KIKINDA 2012

Desno - pobednik turnira Aldin Sektić (BiH) i finalista Viktor Filipenko (HUN) 
Rezultat u finalu 61 62

Organizacija, sudije, finalisti...


SPISAK ČLANOVA TK KIKINDA KOJI SU PLATILI GODIŠNJU ČLANARINU ZA 2012 GODINU 

I Savezna liga, 16. jul 2012. Kikinda
U prvom kolu I Savezne lige, naš klub se kao domaćin sastao sa selekcijom TK Dinama iz Pančeva. Susret je završen krajnjim rezultatom 5:2 za ipak bolju gostujuću ekipu. Za TK Kikindu, nastupili su Nenad Trifunac, Strahinja Trećakov, Jefta Kecić, Dragan Ladičorbić, Vladimir Jolić, Daniel Zubanov i Daniel Ač. I pored poraza, naši momci ostaju u Prvoj Saveznoj ligi u kojoj ove godine nastupa 13 klubova iz cele Srbije...
23 - 24. jun - OP Kikinde do 16 g.

Sanja ubedljiva!

Na OP Kikinde do 16 g. Koje je održano u našem klubu prošlog vikenda nastupilo je 30 dečaka i 14 devojčica. Ovog puta na svih pet terena, turnir se odvijao brzo i u dobroj atmosferi. Od naših takmičara, najuspešnija je bila Sanja Jolić, koje je sigurnom igrom stigla do finala gde je i trijumfovala sa ubedljivih 2:0 u setovima protiv teniserke iz Pančeva.

Borislava Stapanov je dobrom igrom stigla do polufinala turnira i takođe osvojila pehar.

U muškom delu žreba Daniel Ač je stigao do četvrtfinala turnira, gde je sa 0:2 poražen od kasnijeg pobednika turnira Bajić Bogdana.

Od naših takmičara dobre partije su prikazali dvanaestogodišnji Dejan Babić i Ana Jolić, koji je zaustavljeni u drugom kolu, kao i Andrea Kiš, Filip Smiljanić i Ivan Milanović

15 - 17. jun - OP Sente do 12 g.

Ana Jolić je i prošlog vikenda nastavila sa odličnim partijama i pobedama, sada u Senti, gde već tradicionalno naši igrači stižu do pehara... U finalnom meču Ana je sa 62 63 pobedila vršnjakinju iz Novog Sada, Jokić Ivanu.

U konkurenciji dečaka, naš klub su predstavljali Krišan Vladan, Popović Vukašin i Babić Dejan.

09 - 11. jun - OP Zrenjanina do 12 g.
 
Naši igrači su redovni učesnici ovog turnira. Ana Jolić i dalje uspešna i već nije iznenađenje da ponovo donosi kući jedan pehar... ovoga puta za osvojeno prvo mesto (već četvrto ove godine). U finalu je pobedila u dva seta protivnicu iz Novog Sada.
U muškom delu žreba, od naših takmičara nastupili su Dejan Babić, Vladan Krišan i Aleksandar Sivčev koji su zaustavljeni u drugom, odnosno u prvom kolu...

Čestitamo Ani!!!

19 - 22.  maj - OP Kikinde do 12 g.


Naš klub je proteklog vikenda bio organizator turnira iz kalendara Teniskog Saveza Vojvodine za decu uzrasta do 12 godina. Pored čak 46 dečaka i 25 devojčica, učestvovale su i dve devojčice iz Rusije.
Pored brojnih takmičara iz drugih klubova, po prvi put su se u ovoj kategoriji takmičili i najmlađi "borci" našeg kluba - Vladan Krišan, Vukašin Popović, Nikola Čuturić i Julijan Cimerman, ali nisu uspeli da se
plasiraju u drugi krug takmičenja. Od dečaka, nastupili su još Aleksandar Sivčev i Dejan Babić koji su zaustavljeni u drugom kolu. 
Od devojčica, nastupila je samo Ana Jolić koja je bila i prvi nosilac u ženskom delu žreba. Dobrim partijama, Ana je uspela da stigne i do finala turnira, gde je bila bolja u dva seta (62, 63) i od protivnice iz Pančeva.
I pored loših vremenskih uslova pre turnira, ali i u samoj završnici takmičenja, naš klub je uspeo uspešno privesti turnir kraju...BAČKA TOPOLA - TRADICIONALNO KIKINDSKA
 
OVOG VIKENDA  ČLANOVI NAŠEG KLUBA UČESTVOVALI SU NA TURNIRIMA U  B. TOPOLI ,  NOVOM SADU I  SOMBORU.
 
  NA  TURNIRU U B. TOPOLI , UZRAST DO 12 GOD, UČESTVOVALI SU U MUŠKOM DELU VLADAN KRIŠAN , KOJI JE IZGUBIO U 1. KOLU, ALEKSANDAR SIVČEV KOJI JE IZGUBIO U 2. KOLU, DEJAN BABIĆ  JE ISPAO OD 1. NOSIOCA U 1/4 FINALU TURNIRA . 
  OD TENISERKI IZ NAŠEG KLUBA UČESTVOVALA JE SAMO ANA JOLIĆ , KOJA JE I OSVOJILA PRVO MESTO NA TURNIRU. NAPOMINJEMO DA JE PROŠLE GODINE OVAJ TURNIR OSVOJILA TAKOĐE ČLANICA NAŠEG KLUBA, MILA SARIĆ.
 
  NA TURNIRU , KOJI JE ODRŽAN U NOVOM SADU, U KATEGORIJI DO 10 GOD, UČEŠĆE SU UZELI TEODORA DORE,  KOJA JE ISPALA U PRVOM KRUGU, KAO I VUKAŠIN POPOVIĆ. OBOJE SU IGRALI I UTEŠNI TURNIR, GDE JE VUKAŠIN STIGAO DO POLUFINALA I OSVOJIO BRONZANU MEDALJU .
ČESTITAMO ANI I VUKAŠINU!

  
   U SOMBORU, U KATEGORIJI DO 16 GOD, UČESTVOVALI SU DANIJEL AČ , KOJI NIJE IMAO SREĆE VEĆ NA STARTU TAKMIČENJA (izgubio u trećem setu 4:6) I  
IVAN MILANOVIĆ KOJI JE PROŠAO PRVO, PA ISPAO U DRUGOM KOLU TURNIRA .
  
SVE U SVEMU, BOGAT TENISKI VIKEND JE ZA NAMA, A SEZONA TEK HVATA ZALET...

SESTRE JOLIĆ  PONOVO  USPEŠNE
 PROTEKLOG  VIKENDA  TENISERI  TK  KIKINDE  UČESTVOVALI  SU  NA TURNIRIMA U  BAČKOJ  PALANCI  I  PALIĆU. U KONKURENCIJI  DO  16  GODINA SANJA  JOLIĆ  OSVOJILA  JE  DRUGO  MESTO . NA  ISTOM  TURNIRU  UČESTVOVALI  SU  DANIEL  AČ    I  BORISLAVA  STEPANOV.
 
U  KONKURENCIJI  DO  12  GODINA NA PALIĆU,  ANA  JOLIĆ  OSVOJILA  JE  TREĆE MESTO , A NASTUPILI SU I KRIŠAN VLADAN, POPOVIĆ VUKAŠIN, ALEKSANDAR  SIVČEV I BABIĆ DEJAN.
ČESTITAMO I SAMO NAPRED!!!OP KIKINDE DO 14 g KOJE JE TREBALO BITI ODRŽANO OVOG VIKENDA (21-22.04.2012.)  OTKAZUJE SE ZBOG KIŠE!!!
HVALA NA RAZUMEVANJU!
20:40, petak 20.04.2012.ANA OSVOJILA SUBOTICU ! 
Ovog vikenda održan je teniski turnir za decu do 12 godina u Subotici. Na turniru je učestvovala i naša najbolja predstavnica u ovom uzrastu Ana Jolić. Dobrim igrama tokom celog turnira uspela je da se plasira u finale turnira.U finalnom meču odličnom igrom savladala je i igračicu kluba domaćina Skrobonja Anđelu rezultatom 6:1 6:1. Ovim sjajnim partijama Ana je nastavila sa odličnim rezultatima i u ovoj sezoni, te se još više približila vodećim igračicama Srbije. 
Čestitamo Ani i samo napred!!!


25.03.2012.  Radovi na osposobljavanju
terena za sezonu 2012. su danas započeti, ali i skoro privedeni kraju zahvaljujući nesebičnoj angažovanosti prisutnih. Veliko hvala svima koji su se odazvali i omogućili skorašnji početak igranja i treniranja na šljaci!
Više fotografija ovde


NASTAVAK DOBRIH REZULTATA
Proteklog vikenda, 28-29. januara, u Novom Sadu je održano Zimsko Tenisko prvenstvo Vojvodine za mlađe juniore. Od naših članova, najuspešnija je bila Sanja Jolić, koja je u polufinalu izgubila od Vučković T. iz Novog Sada i tako zauzela treće mesto. Sanji je ovo ulazna godina u starijoj kategoriji, tako da je postignuti rezultat još značajniji.
Čestitamo Sanji!!!

Na istom turniru nastupio je i Daniel Ač, koji je imao peh da se pred sam turnir nekoliko dan "bori" sa stomakom i povišenom temperaturom... tako da je u tesnom meču ipak izgubio u drugom kolu.P
osle uspešne letnje sezone, igrači TK "Kikinda" nastavljaju i u novoj sezoni sa zapaženim rezultatima.
Na nedavno završenom Zimskom Prvenstvu Vojvodine za dečake i devojčice do 12 g. koje je održano u Novom Sadu, naša Ana Jolić je osvojila drugo mesto! Ana je u polufinalu pobedila treću igračicu Srbije Nevenu Soković rezultatom 2.0. Ovim uspehom Ana se približava vodećim igračicama u zemlji u svom uzrastu.
ČESTITAMO ANI!!!   :-)


Treba napomenuti da na takmičenjima u ovom periodu nastupaju još i Strahinja Trećakov, Daniel Ač, Aleksandra Lerik i Sanja Jolić.

Arhiva arhiva vesti i informacija iz 2011. godine

Arhiva arhiva vesti i informacija iz 2008-2010. godine

 

 

 

Na terenima našeg kluba, u vremenu od 25.-27.09.2010.god. održano je OP Kikinde za juniore i juniorke - ( 16 godina ) - turnir III kategorije iz kalendara takmičenja TSV.

U konkurenicij JUNIORA, učestvovalo je 28 tenisera. U konkurenciji JUNIORKI, turnir nije održan zbog malog broja prijavljenih takmičarki - ( prijavljeno 12 teniserki ).

Od tenisera Kikinde, učestvovali su: Ač Daniel, Kukučka Stefan i Šević Lukijan. Najbolji utisak od naših tenisera  je ostavio Ač Daniel koji je izgubio u II kolu turnira od prvog nosioca - Juhas Daniela.

Malobrojna teniska publika i prisutni gosti su proveli lep teniski vikend u našem gradu uživajući u dobrom tenisu, a po njihovim rečima, i u gostoprimstvu domaćina turnira.

 

Juhas Daniel - TK''Spartak'' vs Miletić Aleksa TK ''As'' - N.Sad - 2:0

Bogić Filip - TK ''Dunav'' vs Češljarov Teodor TK ''Spin'' - 2:0

 

Turnir je osvojio Juhas Daniel, pobedom nad Bogić Filipom, rezultaom 2:0 u setovima! Čestitamo!!!

 

 

Prvo finale za Daniela!

 

Na turniru u Pozarevcu za tenisere do

14 g (III kategorija) Daniel Ač je osvojio vredno drugo mesto. U finalu se sastao sa domaćim igračem i prvim nosiocem turnira Mladenović Nikolom. U zanimljivom finalu uspešniji je bio domaćin i pobedio sa 36 46 u setovima.

 

Čestitamo!!!

 

 

 

 

IN MEMORIAM

Mikalački Božidar - Božanstveni

 1942 - 2010

 

Strale opet nezadrživ u Šapcu!

 

Na turniru "Čivija Kup" do 18 g, druge kategorije, Strale je ekspresnom igrom stigao do finala, gde je i ubedljivo pobedio rezultatom 2:0.

ČESTITAMO!!!

Divan prizor! Tri pehara i dve medalje, sa turnira do 10 g održanog 14-15.08. u Zrenjaninu!

18.08.  Joletova ekipa- raspust je u toku... pa se lako nađe vremena za tenis :-)

Na turniru u Senti, do 10 g. Ana je osvojila prvo mesto!

Na OP Kikinda do 12 god, turnir III kat. iz kalendara takmičenja TSV, koji je održan u Kikindi od 24-26.07.2010god.  učestvovalo je  26 dečaka i 21. devojčica. Turnir je protekao u sportskom nadmetanju naših mladih tenisera, koji su na zadovoljstvo malobrojne publike prikazali tenis pravih teniskih znalaca. Prisutni gledaoci, roditelji i treneri, uz primetnu nervozu tokom mečeva svojih favorita, pokazali su pravi ''far play'' čestitajući boljim nakon mečeva. Kikindski predstavnici su pokazali solidan učinak što predstavlja čvrstu osnovu za budućnost tenisa u našem gradu.
 

s leva na desno

I mesto - Cvrkota M. - ''Polet''-Vršac - II mesto - Kozarov K. - ''As'' - N.Sad

 Rezultati devojčice - polufinala: 

Kozarov K.-( ''As''-N.Sad ) vs Slavujević A.-( ''Partizan''-BG ) - 2:1
Cvrkota M.-( ''Polet''-Vršac ) vs Mejić Mila - ( ''Spartak''-Subotica ) - 2:0
Rezultati dečaci - polufinala: 
Bendžana K.-( ''Spartak''-Subotica ) vs Bokan N.-( ''Neoplanta''-N.Sad ) - 2:0
Turu Danijel -( ''Spartak''-Subotica ) vs Nikolić M.-( ''Dinamo''-Pančevo ) - 2:0
Finale - devojčice:
Cvrkota M. - ( ''Polet'' - Vršac ) vs Kozarov K. - ( ''As'' - N.Sad ) - 2:0
             Finale - dečaci:
Turu D. - ( ''Spartak'' - Sub. ) vs Bendžana K. - ( ''Spartak'' - Sub. ) - 2:0
 
TK ''Kikinda'' se zahvaljuje svim učesnicima turnira, prisutnim roditeljima, trenerima i publici koji su doprineli da TK ''Kikinda'' potvrdi imidž pouzdanog organizatora teniskih takmičenja.

          TK ''Kikinda''

 

 

Ovih dana vredno treniraju uprkos visokim temperaturama... Ivana, Sanja i Jelena

 

 

Kondicioni treninzi su redovni u dvorištu "Gimnazije"...

 

OP KIKINDE DO 14g

Na OP Kikinda do 14.god. - III kat., koji je održan u našem gradu od 12-14.06.2010. god. učestvovalo je 25 devojčica i 45 dečaka iz skoro svih vojvodjanskih klubova i pojedinih teniskih klubova Beograda. Veoma dobar odziv obzirom na kategoriju turnira. Izuzetno toplo vreme nije pokvarilo teniski ugodjaj tokom vikenda. Za to su se prvenstveno pobrinuli učesnici turnira svojim teniskim umećem i prisutni gledaoci kaji su aplauzima nagradjivali svaki uspešan potez svojih favorita - a bilo ih je na pretek. Rezultati polufinala:
devojčice:
Stošić A.-(''Žak'') vs Pažin T.-(''Ječmenica'') - 2:0
Djere J.-(''Senta'') vs Chemodanova D.-(''Elite'') - 2:0

    

 

dečaci: 

Trošić S.-(''Lok.'') vs Roganović S.-(''Merid.'') - 2:1
Roža V.-(''Spartak'') vs Barić N.-(''Vojvod.'') - 2:0

 
Rezultati finala:
devojčice:
Djere J.-''Senta'' vs Stošić A.-''Žak'' - 2:0
dečaci:
Roža V.-''Spa.'' vs Trošić S.-''Lok.'' - 2:0

Od domaćih igrača najuspešniji su bili Sanja Jolić i Daniel Ač. Samo tako i na dalje!!!

...a učestvovali su i lepo se borili još i Boba, Ivan, David...

 
Tenis klub Kikinda se zahvaljuje svim učesnicima turnira, trenerima, roditeljima i prisutnim gledaocima na lepom teniskom vikendu u našem gradu. Isto tako se nadamo da je protekli turnir i pozivnica za naredne teniske turnire koji se održavaju u organizaciji našeg kluba. 
 
Kikinda, 14.06.2010.god.                                               TK ''Kikinda'' 
 

 

Peđa Krstin prvi!!!

Na prvenstvu Srbije za tenisere do 16 godina koje je ovih dana održano u Subotici Peđa je još jednom potrvrdio svoj kvalitet osvojivši prvo mesto! U finalu je bio bolji od Đere Lacija iz Sente pobedivši 2:0.

Čestitamo!

RASPORED REKREATIVNIH TERMINA!

MAJ 2010

  Na novoj rang listi ETA za igrače do 16 godina Peđa Krstin je dostigao visoku treću poziciju, što mu je do sada najbolji plasman. Na prvom mestu je Miki Janković iz Gemaxa.

Čestitamo Peđi i samo napred!

OBAVEŠTENJE

 
GODIŠNJA ČLANARINA ZA 2010.god. IZNOSI 1.500,00 din.
ČLANARINU UPLATITI DO 01.03.2010.god.

spisak

16.02.2010. - Jefta Kecić je uspešno nastupio na Prvenstvu Srbije za igrače do 18 g. Petnaestogodišnji Mokrinčanin se probio kroz čak tri kola kvalifikacija. Potom, u prvom kolu bio uspešniji od Ristića sa 6/1 6/4, zatim je u drugom kolu pobedio odličnog Luku Ilića sa 7/5 6/3. U četvrtfinalu je zaustavljen od Ognjena Vasiljevića sa dobrih 6/7 5/7. Čestitke Keciću!

Strahinja Trećakov nije uspeo da se "zauka" u turnir. U prvom kolu je od njega bio uspešniji Aleksić sa 6/7 3/6.

27.01.2010. Kruševac

Peđa Krstin (TK MOKRIN) je stigao do finala prvestva Srbije za tenisere do 16 godina. U polufinalu je pobedio nezgodnog Nikolu Milojevica iz Beograda rezultatom 2:1, dok je u finalu ipak trijumfovao odmorniji Miki Jankovic rezultatom 2:0.

31.10.2009.

TRIJUMF PEĐE KRSTINA U ŠVAJCARSKOJ!

Peđa Krstin (TK MOKRIN) trijumfom je završio turnir u Švajcarskom gradu Biel-u. Turnir je iz kalendara ETA do 16 godina i druge je kategorije. Sigurnom igrom u finalu, rezultatom 60 63 osvojio je svoj prvi trofej na evropskoj teniskoj sceni za dečake do 16 godina. Ovim uspehom osigurao je sebi mesto u prvih 6 igrača u ovoj konkurenciji.

ČESTITAMO!

Već ovih dana Peđa odlazi za Budimpeštu na ITF turnir do 18 godina...

25.10.2009. Akcija sređivanja sale

Teniski reketi zamenjeni četkama, pajalicama i ostalim rekvizitima...

Jefta Kecić "pozira" negde, u daleko Dominikanskoj republici. Trenutno u borbi za 9. mesto na Nike turniru za dečake do 14 g. iz celog sveta...

12.10.2009. Prvi hladan dan u oktobru. Tereni bez dece, po koji hrabar rekreativac - najuporniji. Mira, Bata, Čeda, Raca, Brana i Rada. Pobednici su svi jer su po hladnom oktobarskom danu igrali tenis. Verujemo u još koji sunčan i lep oktobarski dan. Samo da ne bude kiše. Ali, i vreme je. Počeli smo sa pripremama za ulazak u salu. Treba je očistiti, napraviti rasporede, zadovoljiti sve prohteve a sala je jedna. Nadamo se da će se napraviti formula razumevanja...

Dobrih rezultata ove sezone nije manjkalo... Naša mlada takmičarka, Petra Pjević takođe je sa uspehom nastupala na svojim prvim turnirima. Sigurni smo da će ovakvih fotografija biti još mnogo...

Peđa Krstin uspešan u Španiji.

U gradu Toledu, nadomak Barselone, talentovani Mokrinčanin je stigao do finala turnira gde je poražen od domaćeg igrača Roke u dva seta. Turnir je iz kalendara Evropske teniske asocijacije, do 16 godina i druge je kategorije. Ovim bodovima Krstin potvrđuje svoje visoko mesto na evropskoj rang listi za igrače do 16 godina.
 
Kecić Jefta prvi!
Na NIKE-ovom turniru u Novom Sadu, Kecić je sigurnom igrom lako stigao do finala gde je i trijumfovao. Ovom pobedom na Nike Masters turniru za dečake do 14 godina, Kecić se kvalifikovao za odlazak na Nike turnir u Dominikansku republiku tokom oktobra....

 

12. i 13.09. 2009.god. održan je na terenima kluba turnir kikindskih

rekreativaca - dublovi. Osam parova, podeljenih u dve grupe održali su

eliminacione borbe u subotu 12.09. Grupe su sačinjavali:

Grupa A
Vujović Beko/Bistričić 
Zubanov/Vujović D. 
Beleslin/Berar R.
Kovač/Bela
 
Grupa B
Vujin/Adamović S.
Grujin/Olćan 
Adamović D./Vujović
Pajić/Veselinov

 

Pobednici po grupama su bili:

Grupa A
1. mesto - Zubanov/Vujović D.
2. mesto - Vujović Beko/Bistričić
Grupa B
1. mesto - Grujin/Olćan
2. mesto - Pajić/Veselinov

 

Polufinalni dueli su održani sistemom ukrštanja: A-1:B-2; B-1:A-2

rezultati pulufinala:

Zubanov/Vujović D. vs Pajić/Veselinov - 2:0

Grujin/Olćan vs Vujović Beko/Bistričić - 2:0

 

FINALE

Zubanov/Vujović D. vs Grujin/Olćan - 2:0

 

Nakon finala, organizovano je druženje i večera za sve učesnike turnira u kafeu kod Beke

organizacioni odbor:

Vujović Dušan

Vujović Dragan

Predrag Bistričić

    Organizacioni odbor se zahvaljuje svim učesnicima turnira na fer i sportskoj borbi.

 

Dimitrije - TK''Kikinda''; došao u klub nepozvan; rodjen po mišljenju veterinara 2007.god.; voli teniske loptice i mnogo da jede; voli decu; laje na biciklove; ima veterinarsku negu; obeležio je svoju teritoriju i ljubomorno je čuva; trenutno neme devojku; zaštićen od buva i krpelja; spava na staroj teniskoj mreži; spremamo mu kućicu za zimu; krade loptice za tenis i negde ih sakriva; sada je već debeljuca i treba da počne sa treninzima; svi ga maze i paze i donose mu klopu; 09.09. je uhvatio  miša - bio je ponosan; uskoro će dobiti povodac za šetnju;za vikend mu se sprema kupanje - Dimitrije to ne zna; ...

 

03.08.2009. - Jolić Sanja, pobednica OP Zrenjanina do 12 godina!!! ČESTITAMO!

 

 

Sanja je u finalu turnira pobedila Samočeta Milicu iz TK "Oaza", Beograd rezultatom 26 61 75.

Od naših, učestvovali su još i Dunja Mimić, Aleksandra Lerik, Borislava Stepanov i Ivan ...

 

OP KIKINDE do 10 god.

polufinala devojčice - GT

Mejić Mila-(''Spartak'') vs Djordjević Ivona-(''Polet'') - 2:0

Krajina Sandra-(''Žak'') vs Cvetanović Emilija-(''N.S.-2002'') - 2:0

  polufinala dečaci - GT

Bodlović Ognjen-(''Dinamo'') vs Lučić Miloš-(''As''-N.S.) - 2:0

Jovanović Luka-(''Relax'') vs Djordjević Aleksa-(''Neoplanta'') - 2:1

 

Finale dečaci- UTEŠNI TURNIR

Milošević Nenad-(''Elite'') vs Milić Veljko-(''Kikinda'') - 2:0

Finale devojčice- UTEŠNI TURNIR

Jolić Ana-(''Kikinda'') vs Bajić Nikolina-(''Kikinda'') - 2:0

ČESTITAMO NA PRVIM PEHARIMA!!!

Veljko, Ana, Nikolina i Anja

Finalisti utešnog turnira

 

FINALE DEČACI - GT

Bodlovski Ognjen-(''Dinamo'') vs Jovanović Luka-(''Relax'') - Jovanović Luka predao meč

 

     FINALE DEVOJČICE - GT

Krajina Sandra-(''Žak'') vs Mejić Mila-(''Spartak'') - 2:1

 

Finalistkinje

 

TK Kikinda se zahvljuje svim učesnicima OP Kikinde do 10god. na učešću na turniru, sudijama na savesno obavljenom poslu i prisutnoj publici koja je pratila teniske umeće najmlađih tenisera Vojvodine.

                                                                                                          TK Kikinda   

 

Polufinala devojčice

   ( Utešni turnir )

 Jolić A.-(''Kikinda'') vs Babić A.-(''Kikinda'') - 2:0

Bajić N.-(''Kikinda'') vs Češljarov T.-(''Spin'') - 2:1

 

 

26.07.2009.god.

 Sunčan i vetrovito prepodne; meteorolozi su bili ovaj put u pravu. Nastavak završnih mečeva utešnog turnira kod dečaka kao i glavnog turnira u obe konkurencije. Rezultati:

Polufinala dečaci - ( utešni turnir )

Milošević Nenad-(''Elite'') vs Subanović Nemanja-(''Spartak'') - 2:1

Milić Veljko-(''Kikinda'') vs Lučić Ilija-(''Elite'') - 2:1

Finale dečaci-( utešni turnir )

Milošević Nenad-(''Elite'') vs Milić Veljko-(''Kikinda'') - 2:0

 

25 - 27.07.2009.

Na OP Kikinde do 10god. učestvuje 38 dečaka i 34 devojčice iz preko 20 klubova Vojvodine. Lepo vreme, borbenost i dobar tenis učinili su da početak turnira pričini zadovoljstvo, kako učesnicima turnira, tako i organizatoru - TK Kikinda. Prvog dana turnira odigrana su dva kola glavnog turnira kao i veliki deo utešnog turnira.

Od 15 do 17.07.2009. održana je II teniska liga - seniori, na terenima TK "Elite" u Novom Sadu. Na turniru su učestvovale I ekipe teniskih klubova "Gemax", "Elite", "Palić" i "Kikinda". Ekipa TK "Kikinda" je osvojila 3. mesto pobedivši "Palić" rezultatom 4:3. TK "Kikinda" je nastupala u sledećem sastavu: Trifunac Nenad, Kolaković Uroš, Trećakov Strahinja, Popaživanov Boris, Zubanov Danijel, Ladičorbić Dragan, Krstin Filip. Za I tenisku ligu kvalifikovale su se ekipe "Gemax" i "Elite"...

 

 

Turnir OP Kikinde do 14 g. I kat. je održan  

13 -15.07.2009.

OP Kikinda do 14 god. - I kategorija održano je na terenima TK ''Kikinda'' od 13 -15.07.2009.god. Na turniru je učestvovalo preko 60 dečaka i devojčica iz 29 teniskih klubova Srbije. Organizator, TK ''Kikinda'', se zahvaljuje svim učesnicima turnira na prikazanom tenisu čime su doprineli da ovaj turnir ima epitet turnira I kategorije.

                                    Rezultati dečaci - polufinala:
Živojinov Luka-(''Polet'') vs Vukićević Dušan-(''G.Set'') - 2:0
Todorović Marko-(''N.Sad'') vs Blanuša Stevan-(''Vršac'') - 2:0
Rezultati devojčica - polufinala:
Jorović Ivana-(''Čačak'') vs Petrović Bojana-(''Gemax'') - 2:1
Popović Natalija-(''Vršac'') vs Dukić Dajana-(''Inter.'') - 2:0

 

                                        REZULTAT - DEČACI - FINALE:
                     Todorović Marko-(''N.Sad'') vs Živojinov Luka-(''Polet) - 2:0

 

                                     REZULTAT - DEVOJČICE - FINALE:
                     Jorović Ivana-(''Čačak'') vs Popović Natalija-(''Vršac'') - 2:0

 

TK ''Kikinda'' se zahvaljuje časovničarskoj radnji ''Hačko'' i restoranu ''Bela Vila'' na nesebičnoj pomoći u pripremi i sprovođenju turnira.
                                                                                                               TK''Kikinda''

 

 

01.07.'09. Nastavljeno je OP Kikinde do 16 g. III kategorija. Posle višednevnih odlaganja, uz veliki trud organizatora i razumevanje učesnika turnira odigrani su završni mečevi u obe konkurencije. Rezultati finala:

Juniori: Jokić Đorđe ("Bačka") - Češljarov Teodor ("Spin") 6/0 6/4

Juniorke: Tešin Nadežda ("Mokrin") - Popović Jelena ("Kikinda")

6-3 4-6 7-6 (9/7)

 

Češljarov Teodor ("Spin") i Jokić Đorđe ("Bačka")

 

 

Popović Jelena ("Kikinda") i Tešin Nadežda ("Mokrin")

 

Turnir će ostati upamćen kako po izuzetno lošem i kišovitom vremenu, tako i po sjajnom finalnom meču između Popović Jelene ("Kikinda") i Tešin Nadežde ("Mokrin"). Ko je meč gledao, neće ga skoro zaboraviti... a na nama je da im još jednom čestitamo na borbenosti, sportskom držanju i na zagrljaju drugarica na kraju maratonskog, skoro tročasovnog meča...

 

TENIS KLUB "KIKINDA" se još jednom zahvaljuje svim učesnicima turnira na saradnji da OP Kikinde do 16 g. /III kat. uspešno privede kraju.

 

 

Rezultati polufinalnih mečeva:

Juniori:

Češljarov Teodor ("Spin") - Šimić Fedor ("Palić") 6/3 6/4

Jokić Đorđe ("Bačka") - Sekulić Marko ("Žak") 6/2 6/0

Juniorke:

Popović Jelena ("Kikinda") - Vojnović Teodora ("Senta") 5/2 ret.

Tešin Nadežda ("Mokrin") - Ilić Jelena ("Elite") 6/1 6/2

 

Treće mesto: Šimić Fedor ("Palić") i trener Juhas Žolt

 

 

 

26.06.2009.  

Nastavak OP Kikinde do 16 god. - III kat., koji je bio zakazan za 26 i 27.06.'09. opet je otkazan. Snažan i dug pljusak zahvatio je Kikindu oko 14h.

Meč polufinala devojčice Popović J. vs Vojnović T. prekinut je kod rezultata 5/2 - ( 30/0 ) za Popović J.

Organizator će učesnike turnira telefonski obavestiti o datumu i vremenu nastavka turnira. TK Kikinda se zahvaljuje učesnicima turnira na kooperativnosti u nastojanjima da ovaj turnir, poput španske serije, privede uspešno kraju.

OP Kikinda do 16god./III

Na turniru učestvuje 23 dečaka iz 12 vojvodjanskih i 1. beogradskog kluba. U ženskom delu turnira prijavljeno je 16 devojčica iz 8 vojvodjanskih klubova. Od tenisera TK''Kikinda'', na turniru nastupaju

Devojčice - Popović Jelena,  Grastić Simona, Jolić Sanja,  Simić Tamara, Lerik Aleksandra i Nađa Tešin (TK Mokrin)

Dečaci - Šević Lukijan,  Bjelanović David, Ač Danijel


 

OP Kikinde do 14 g.  13-15.06.2009.

 

Rezultati finalnih mečeva:

FINALE DEVOJČICE OP KIKINDA/III 

Aćimović Maja TK''Neoplanta''- N.S. vs Popović Jelena TK''Kikinda''

2/6  6/1  6/4

 FINALE DEČACI OP KIKINDA/III

Djukić Aleksa TK''Galeb'' vs Petljanski Lazar TK''Dunav''

6:3 6:3

Treće mesto: Ivković Davor-''Spartak'' i Grahovac Vukašin-''Vojvodina''

Treće mesto: Jović A.- (''Galeb'') - Boberić I.- (''Tisa'')

 

Rezultati polufinala:  devojčice

Aćimović M.-(''Neoplanta'') vs Boberić I.-(''Tisa'') - 6/2;6/2
Popović J.-(''Kikinda'') vs Jović A.-(''Galeb'') - 6/3;3/6;6/3

rezultati 1/4 finala - devojčice

Popović J.-(''Kikinda'') vs Samardžić D.-(''A.Dušan'') - 6/2;6/2
Jović A.-(''Galeb'') vs Simić M.-(''Vojvodina'') - 6/3;4/6;6/1
Boberić I.-(''Tisa'') vs Vučetić S.-(''Dunav'') - 6/3;7/6
Aćimović M.-(''Neoplanta'') vs Djere J.-(''Senta'') - 6/3;6/2
 
1/4 finala dečacila dva rezultata kasnije
 Grahovac V.-(''Vojvodina'') vs Tomazović D.-(''Žak'') - 6/1;6/1
 Djukić A.-(''Galeb'') vs Roganović S.-(''Bačka'') - 6/0;6/1
Ivković D.-(''Spartak'') vs Sekulić N.-(''As''-N.S) - 6/4;6/0
Petljanski L.-(''Dunav'') vs Obradović M.-(''Vojvodina'') - 5/7;6/2;6/3

 

Na turniru je učestvovalo 40 dečaka i 26 devojčica iz 20 vojvodjanskih klubova i 1. beogradskog kluba. Na turniru je prikazan kvalitetan tenis. Svi favoriti ženskog dela žreba su opravdali poverenje i zasluženo stigli do završnih borbi. Turnir , na zadovoljstvo organizatora TK''Kikinda'', protekiče u najboljem redu. Malobrojna ali odabrana
teniska publika je aplauzima nagradjivala svaki uspešan potez i poen kao i zalaganje i ponašanje na terenu.

 

 


 

Strale šampion Vojvodine do 18 g.

 

U finalu prvenstva Vojvodine do 18 g Trečakov S. (TK''Kikinda'') vs Opančina A.  (TK''Pančevo'') - 6/0;1/6;6/4

 

Čestitke Straletu!

 


 

 

09-11. maj 2009.       OP KIKINDA do 12g.

 

Učestvovalo 50 dečaka i 55 devojčica iz 28 klubova Vojvodine i Srbije.

Na turniru je igralo i 14 takmičara TK ''Kikinda'' -  4 dečaka i 10 devojčica.

 

 Rezultati finala:

devojčice:

 

Čović Mia (NS-2002) - Stošić A. (Žak)  2:0 (7/6 6/1)

 

ČESTITAMO!

 

 


dečaci:

 

Nedeljković A.(Spens) vs Vučković M. (Spartak) 2:0

 

ČESTITAMO!

 

 

 

 

Rezultati polufinala

 

dečaci:

Nedeljković A. (Spens) - Šandol M (Spens) - 2:0

 devojčice:

Stošić A. (Žak) - Pjeranović J. (Spens) - 2:0

 dečaci

Vučković M. (Spartak) vs Aćimović S. (Polet) - 2:1

 devojčice

Čović M. (NS-2002) vs Milešević L. (Ječmenica) - 2:1

 

Finala:

Dečaci - 12.05.2009. u 11h

Nedeljković A.(Spens) vs Vučković M. (Spartak)

 

Devojčice - 12.05.2009. 09h

Čović M (NS-2002) vs Stošić A. (Žak)

 

          rezultati 1/4 finala  

dečaci

Nedeljković A. (Spens) vs Barić I. (Vojvodina) - 2:1

Šandol M. (Spens) vs Lončar M. (Neoplanta) - 2:0

Aćimović S. (Polet) vs Koruga S. (Spens) - 2:0

Vučković M. (Spartak) vs Čadovski O. (Spens) - 2:0 

 

devojčice

Čović M.(NS - 2002) vs Zorić T. (NS - 2002 ) - 2:0

Milešević L. (Ječmenica) vs Marković I. (Vojvodina) - 2:0

Stošić A. (Žak) vs Jolić S. (Kikinda) - 2:0

Pjeranović J. (Spens) vs Stevanović A. (Tisa) - 2:1

 

pogled sa tribina...


 

25.04.2009. Tereni su nam puni dece :-)


 

 

Komletan spisak svih članova TKK >>>>>

(Upravao kluba, rekreativci, treneri, takmičari, predtakmičari, deca rekreativci, teniska škola...) 


 

 

Treninzi na otvorenim terenima su počeli!

08.april 2009.


 

 

Obaveštenje!

 

Na sastanku UO "TK Kikinda" koji je održan 27.marta doneta je odluka o iznosu godišnje članarine

 

Godišnja članarina iznosi 1.500,00 dinara i obavezna je za: upravne i izvršne organe kluba, takmičare, rekreativce, trenere, polaznike teniskih škola...

 

Članarinu uplatiti do 30.aprila 2009.

27.april 2007.

TK "Kikinda"

 


 

 

29.03.2009. RADOVI NA TERENIMA SU U TOKU

pridružite nam se!

 

 


 

22.03.2009.  IZBORNA SKUPŠTINA TK "KIKINDA"

 

 

- prihvaćeni isveštaji za 2008 godinu

- prihvaćen okvirni plan rada za 2009 godinu

- izabrana nova skupština TK "Kikinda" (21 član)

- izabran novi predsednik kluba, odnosno UO TK "Kikinda" Predrag Bistričić

- izabran predsednik skupštine TK "Kikinda" Milan Veselinov

- izabran nov UO TK "Kikinda"

- izabran nov Nadzorni odbor TK "Kikinda"

 


 

14.mart 2009.

Veliki uspeh Peđe Krstina

 
U mestu Milovice u Českoj, ovih je dana održan turnir za tenisere i teniserke do 16g.
Turnir je II kategorije, i boduje se za ETA rang listu do 16g.
 
Najbolji teniser naše opštine, petnaestogodišnji Peđa Krstin, član TK Mokrin, jos jednom je sve prijatno iznenadio... stigavši do samog finala turnira, i to iz kvalifikacija. U finalu se sastao sa zemljakom, Miki Jankovićem iz Beograda. U zanimljivom i do kraja neizvesnom meču, Janković je ipak za nijansu bio bolji i pobedio sa 76 76.
Zanimljivo je, da su upravo Janković i Krstin osvojili i titulu u igri parova!
 

ČESTITAMO!


 

ATP TOUR, ROTERDAM

Gabriel i Robert Igaz 

Nenad Zimonjić, osvajač titule u dublu sa Danielom Nestorom, kao i Rafael Nadal u momentu davanja autograma...

 

 

 

Novi Sad, 21.02.2009. - Strahinja Trećakov prima nagradu kao najbolje rangirani vojvođanski teniser u kategoriji do 16g u 2008 godini. Plaketu uručuje Bogdan Obradović, selektor Davis Cup reprezentacije Srbije. Čestita Dule Milojković, generalni sekretar TSV.

Čestitamo!

 

Peđa Krstin (TK"Mokrin") je takođe dobio priznanje, ali kao najbolje rangirani igrač iz Vojvodine na rang listi ETA do 14g. u prošloj godini, kao i za osvojeno Zimsko Državno Prvenstvo u 2008.

Čestitamo!

 

 

 

Dr.Gojko Ljuboja i Slobodan Vujin... delegacija TKK "Wimbledon 2007"

 

 

NE ŠLJAP, NEGO

ŽVIĆ!

 

Na KUP-u Srbije do 10 g, održanom ovog vikenda u Subotici, Dunja Mimić je stigla do četvrtfinala turnira, gde je poražena rezultatom 2:4 1:4. Turnir je II kategorije, a učestvovali su jоš i Kristina Simić, Petra Pjević i Aleksa Dražić. Sezona tek počinje, i naši najmlađi su na vreme krenuli...  

25.01.2008.

DVORANSKO PRVENSTVO SRBIJE DO 14 G.

Od 13.do 15. januara, u Novom Sadu je održano Dvoransko prvenstvo Srbije za dečake i devojčice do 14 godina. Od naših takmičara, učestvovali su Jelena Popović i Jefta Kecić (TK Mokrin).

Da podsetimo, na prošlogodišnjem Dvoranskom prvenstvu u istoj kategoriji trijumfovao je Peđa Krstin, takođe član mokrinskog kluba. Stopama godinu dana starijeg drugara, Kecić je dobrim partijama stigao do polufinala, gde je zaustavljen od Milojević Nikole iz Beograda, rezultatom 16 36. Treće mesto na prvenstvu Srbije je svakako lep uspeh, koji mladom Keciću najverovatnije otvara vrata reprezentacije u konkurenciji dečaka do 14 godina. Opet, dostojan naslednik Peđe Krstina, takođe prošlogodišnjeg reprezentativca u ovoj konkurenciji. Inače, Milojević Nikola je i osvojio turnir, pobedivši u finalu Đere Lasla iz Sente rezultatom 63 62.

Jelena Popović je prikazala dobar tenis, iako je u startu eliminisana rezultatom 67 57.

 

Junior Orange Bowl 47th Intl. Tennis Championships

Miami (Florida) - Peđa Krstin, sedamnaesti nosilac na prestižnom turniru Orange Bowl (u konkurenciji do 14g.) uspešno je danas startovao, pobedivši u prvom kolu Thomas-a Pura sa 6-3; 7-5... (17.dec)

Peđa Krstin je izgubio danas u drugom kolu Orange Bowl-a od Joshua Ward-Hibbert-a u tri seta,  rezultatom 57 63 60

(19.dec)

 

Bradenton (Florida) -  najbolji teniser naše opštine Peđa Krstin ovih je dana sa uspehom učestvovao na prestižnom turniru Eddie Herr u konkurenciji dečaka do 14 godina. U konkurenciji od 128 tenisera iz celog sveta Peđa je stigao do osmine finala. Redom...

http://www.eddieherr.com/ U prvom kolu je kao nosilac bio slobodan. U drugom kolu je imao dosta lak posao protiv Jonathan (Q) W Cornish iz Velike Britanije (rez. 6-3;6-4). U trećem kolu je u tri seta bio bolji od Roman Trkulja iz Kanade (rez. 5-7;6-2;6-3).

 U osmini finala se sastao sa petim nosiocem, domaćim igračem John H Richmond. Uzbudljiv meč, u kom je Peđa vodio sa 76 52 i 40-15... kao i još pet neiskorištenih meč lopti (u kojima je sudija pokazivao jasnu naklonost ka domaćem igraču). Amerikanac je pobedio rezultatom 6-7(3); 7-5; 6-3. U svakom slučaju, lep uspeh i čestitke Peđi. Već za desetak dana počinje Orange Bowl u Miami-ju. Još jedan turnir nad turnirima za pionire i juniore. Držimo palčeve!!!

 

 

Most Golden Gate i TK KIKINDA :-)

Marta Igaz... recimo... 1996.

 

 

No comment!   :-)

 

      Nekoliko fotki sa ovogodišnjeg

US OPEN-a...

 

 

Pozdrav od Nikole Anđelića iz SAD!

>>>>>> 

 

 "šestici" još samo mreža nedostaje...   10.10.2008.

Za igranje u sali obavezno nositi čiste patike! Sala će se redovno čistiti...

 

29.09.2008. Radovi na 6. terenu dobro napreduju! Postavljanje podloge se privodi kraju...

Voleli bismo reći da je prizor od juče, ali nije  : (   Kiša nam ne daje mira...

 

 

Teniski tereni 15.09.2008. (posle 4 dana kiše)

 

No comment

 

Kikindska podrška Noletu u New York-u   (septembar 2008.)

 

    Marija Dureković   ( slovo - N - )

 

08.septembar - Najbolji teniser naše Opštine, Peđa Krstin, ovih dana počinje svoj boravak u Nemačkoj, u teniskoj akademiji proslavljenog stručnjaka Nikole Pilića.   http://www.tennis-academy-niki-pilic.de/en/

 04.septembar - radovi na skidanju podloge na 6. terenu se privode kraju... mukotrpan posao...

.

 

15.august - "Champions Tour" u Newport Rhode Island-u. Naš prijatelj Slobodan Pajić je bio prisutan i šalje nam nekoliko fotografija >>>>>

 

 

Od  16. - 19.08. na terenima TK "Kikinda" održan je turnir OP Kikinde za dečake i devojčice do 14 god.Teniski turnir je I kategorije i iz kalendara je takmičenja TSS.

Na turniru je učestvovalo 32 dečaka i 32 devojčice iz preko 25 klubova Srbije.

 

Rezultati devojčice:

1/2 Finale

Radanović Dejana TK"Winner"-N.Sad  - Daskaloski Jovana TK"Dinamo"-Pančevo -2:1 (4/6,6/4,6/3)

Urošević Jovana -TK "Vršac" -  Vujačić Mina TK"Partizan" - Beograd

2:0 (6/2,6/2)

Finale

Radanović Dejana  - Urošević Jovana  2:0 (6/0,6/0)

 

Kompletan žreb devojčica možete videti ovde >>>>

 

 

Rezultati dečaci:

1/2  Fnale

 Đere Laslo TK"Senta" - Dadić Marko TK"Banjica" -Beograd - 2:0(6/2,6/3)

Ilić Luka TK"Kraljevo" - Kecić Jefta TK"Mokrin" - 2:0 (6/2,6/3)

 

Finale

 Đere Laslo - Ilić Luka 2:0 (6/4,6/3)

 

 

 

Od teniserki TK"Kikinda" nastupale su Grastić Simona, Jolić Sanja, Simić Tamara i Popović Jelena. Najbolje igre i rezultat ostvarila je Popović Jelena koja je na putu do 1/4 finala eliminisala i drugog nosioca turnira - Nedić Vanju TK "Ječmenica"

Tešin Nadežda TK"Mokrin" ispala je u 1/4 finalu od pobednice turnira Radanović Dejane rezultatom 2:0 (6/2,6/3)

 

 

Od 02-04.08.2008. na terenima TK"Kikinda" održan je teniski turnir - OP Kikinda do 10 god.- III kat.

Na turniru je učestvovalo 24 dečaka i 36 devojčice iz 18 vojvođanskih klubova + 2 učesnika iz TK "C.Zvezda" i TK "Agrimes"- Beograd.

Rezultati (Glavni turnir)

polufinale dečaci

Vučković Miloš TK "Spartak" - Babić Igor TK "Vojvodina" - 2:0 (4/2,4/3)

Nedeljković Aleksandar TK "Spens" - Ristić Igor TK "As" - 2:0 (4/0,4/0)

Finale

Nedeljković Aleksandar - Vučković Miloš - 2:0 (4/1,4/3)

polufinale devojčice

Kozarov Katarina TK "As" - Farkaš Rebeka  TK "Spin" - 2:0(4/1,2/4,4/2)

Ševo Teodora TK "As" - Pjeranović Jelena TK "N.Sad") - 2:0(4/2,4/0)

Finale

Sevo Teodora - Kozarov Katarina  - 2:0(4/3,4/2)

 

                                            Rezultati finala utešnih turnira

Gencel Laura TK"Kutens" - Krajina Sandra TK"Zak"-2:0 (4/1,4/1)                      Juhas Kristian TK"Spartak" - Mirić Milan TK"Galeb"- 2:0(4/3, 4/1)

Od igrača TK"Kikinda" na turniru su učestvovali: Mimic Dunja, Lerik Aleksandra, Simić Kristina, Dražić Aleksa.

Najbolji rezultat je ostvarila Mimić Dunja koja je poražena u Ľ finala

 

 

Peđa Krstin izgubio u trećem kolu pojedinačnog prvenstva Evrope. Protivnik u trećem kolu Fabian Patrik iz Slovačke pobedio je rezultatom 62 60

 

 

Najbolji teniser naše Opštine Peđa Krstin, trenutno je u Češkoj, na pojedinačnom prvenstvu Evrope za tenisere do 14 g. Žreb na 128. Peđa je 13. nosilac. Prvo kolo je  bio slobodan. U drugom lako pobedio 60 62... možete pratiti na  >>> http://www.tenniseurope.org/JuniorTennis/EuroChamps-Results.aspx

 

 

Ovih dana na terenima TKK svoje prve teniske veštine zajedno stiču otac i sin, Vlada i David Bjelanović.

Pravo je zadovoljstvo videti dve generacije, reket uz reket...

Lep primer za sve roditelje!

Poslednjeg dana takmičenja II savezne lige (13.jul), TK Kikinda je ubedljivo bila bolja od ekipe TK "Zmaj" iz Sremske Mitrovice. Rezultat 5:0. Čestitke momcima!

 

Ekipa TKK - Krstin, Popaživanov, Zubanov, Vujin (vođa puta)

Kolaković, Trifunac i Trećakov

 

Drugog dana mečeva II savezne lige u Novom Sadu TK "Kikinda" je pretprela poraz od TK "Novi Sad".uz nešto slabiji tenis nego prvog dana. U nedelju 13.jula je na programu meč protiv TK "Zmaj" iz Sremske Mitrovice. TKK je u ovom susretu blagi favorit...

 

Prvog dana mečeva II savezne lige u Novom Sadu TK "Kikinda" je pretprela poraz od TK "6 maj" iz Novog Sada. Momci su se dobro borili. U subotu 12.jula je na programu meč protiv TK "Novi Sad"

 

Ovog vikenda (12-13.jul) će se u Mokrinu održati turnir "Dani Mike Antića" - turnir je treće kategorije, do 12 g.

Sanja, Simona, Dunja, Tamara... SREĆNO!

 

U petak, 11.jula počinju mečevi II savezne lige. Mečevi će se odigravati na terenima TK "Novi Sad" ovog vikenda. Očekuje nas tri dana dobrog tenisa. TK Kikinda je u grupi sa još tri ekipe, i to TK "Novi Sad", TK "6.maj" i TK "Zmaj".

Za naš klub nastupiće: Nenad Trifunac, Uroš Kolaković, Strahinja Trećakov, Danijel Zubanov, Boris Popaživanov i Filip Krstin. Momci srećno!

Kako bismo do kraja leta imali jedan dobar sajtić, molim sve posetioce, članove i prijatelje kluba da sarađuju u izgradnji. Materijala nikad dosta. Dakle, sve vaše primedbe, kritike, sugestije... što pre šaljite na robigaz@sbb.co.yu  Hvala!

Raspoložena ekipa Snežinih učenika... 09.jul 2008.

arhiva kratkih vesti.. sve do 2008,

09.11.2012. Kenia-Nairobi

Teodora Dore,član

 TK Kikinda,u dalekoj Keniji na turniru do 10 godina osvojila 2. mesto,a u kategoriji do 12 godina zauzela je 3. mesto.

Majstor Zeljko

Tereni su spremni za zimu...

 

21-22. jul-

OP "AS" Novi Sad do 16 g III kat.

Borislava Stepanov uspešna u Novom Sadu. U polufinalu zaustavljena od Katarine Kozarov. Andrea Kiš izgubila u prvom kolu protiv prvog nosioca turnira...

 

14-15. jul -

OP Zrenjanina do 14 g III kat.

Lerik Aleksandra dobrom igrom stigla do polufinala! Nastupili još i Ana, Dejan, Ivan...

OP Bačke Topoloe do 10 g III kat.

 Vukašin Popović sjajan. Stigao do polufinala turnira!

 

07-08.jul -

Smederevo - OP do 16 g II kat - Sanja odlična i stigla do polufinala gde je poražena od kasnije pobednice turnira.

Pančevo - Prv. Srbije do 12 g. I kat. - Ana Jolić zaustavljena u prvom kolu od sedmog nosioca.

Subotica - 16 g II kat. Daniel Ač stigao do četvrtfinala gde je zaustavljen u tročasovnom meču...

12-13. maj 2012.

Novi Sad

 Do 10 god, Vukašin Popović je stigao do 1/4 finala turnira.

Do 14 god, Aleksandra Lerik izgubila u 3. kolu, a Pavle Mirosavljev u 1. kolu...

 

 

04.09. Bačka Topola

Boba treća

Na OP Bačke Topole Boba je stigla do polufinala turnira, gde je poražena sa 36 26 od 20. igračice na rang listi. Aleksandra je zaustavljena u prvom kolu sa 1:2

 

27. august - Subotica

Jelena uspešna
Prvenstvo Vojvodine do 16g je odrzano na terenima TK Spartaku. Jelena Popovic je uspela da se domogne finala gde je izgubila od Mie Covic iz Novog Sada rezultatom 2:0 u setovima. Od iste protivnice je izgubila Sanja Jolic u cetvrtfinalu turnira, isto u dva seta. Borislava Stepanov je zaustavljena u drugom kolu od finalistkinje Jelene...
Od nasih devojaka ucestvovale su jos i Andrea Kis i Minja Latinovic.
Kod decaka boje naseg kluba branio je Daniel Ac, koji je zaustavljen u drugom kolu.

Na terenima TK Novi Sad 2002 u Novom Sadu odrzano je i Prvenstvo Vojvodine za decake i devojcice do 12 g. Najuspesnija od nasih takmicara je bila Ana Jolic, koja je zaustavljena u cetvrtfinalu turnira. Solidne partije pruzili su i pioniri naseg kluba stigavsi do drugog kola takmicenja...

 

25. jun - Senta

Kikinđanke ponovo uspešne - Mila i Ana su ponele kući pehare za prvo i drugo mesto, Dunja Mimić je stigla do četvrtfinala, dok su još solidno nastupili Aca, Deja i Anabela... Čestitamo!

 

28 - 30.maj - Čačak, seniori Strahinja Trećakov je ponovo bio uspešan, osvojivši treće mesto. U polufinalu turnira je izgubio od Milivojevica rezultatom 57 46.
Čestitamo!

 

29.maj  - Bačka Topola

Na internom (klubskom) turniru održanom u B.Topoli Daniel je prikazao dobar i čvrst tenis, kojim je i stigao do visokog trećeg mesta! Čestitamo

 

09.maj - Meridiana, Novi Sad  16 g, III kat.

Daniel izgubio meč trećeg kola. Novi lepi bodovi za pomak na rang listi...

 

04.maj

Prvenstvo Srbije, 18g  A

Strahinja Trećakov treći! U polufinalu izgubio od Ristića u tri seta. Čestitamo!

 

1.maj

Sremska Mitrovica, 16g III

Daniel Ač, drugo kolo...

 

Novi Sad, 12 g III

Ana Jolić, 1/4 finale

Aca, Pavle, Raša, Luka, Deja... prvo i drugo kolo

 

april

Novi Sad - Spens, 14g III

Aleksandra Lerik, 1/4 finale

Sanja Jolić, 1/8

Boba Stepanov, 1/16

Andrea Kiš, I kolo

 

 

 2010

 

15.08.2010 - TRI PEHARA I DVE MEDALJE!

Na turniru za decu do 10 g koji je odrzan u Zrenjaninu nasi najmladji su nastupili sa  veliki uspehom. Tri treca mesta - za Anu, Milu i Dejana (kome je ovo prvi pehar)... u utesnom turniru takodje uspesni. Aleksi je pripalo prvo mesto, a Rasi drugo...

CETITAMO!!!

 

Na turniru III kat u Pancevu za tenisere do 14 g nastupili su i  Ana Jolic i Daniel Ac. Ana je stigla do polufinala turnira, dok je Daniel zaustavljen u cetvrtfinalu...

03.08. - Jefta Kecić prvi u Subotici!!!

27.07.2010. Ana Jolić prva u Senti!

Na turniru u Senti, do 10 g. Ana je osvojila prvo mesto! Ivan Rotarov je stigao do finala utesnog turnira...

Čestitamo!!!

Jovanka Mimic treca na turniru Sekijev Memorijal, NS...

 Od 21. do 23. jula na terenima TK Spartak u Subotici odigrani su mečevi Druge Savezne lige, grupa Sever. Pored našeg kluba učestvovali su još i Spartak - Subotica, Žak - Sombor, Agrimes - Beograd.

TK KIKINDA je nastupila u sastavu - Trećakov Strahinja, Trifunac Neša, Kolaković Uroš, Zubanov Daniel, Ladičorbić Dragan, Krstin Filip i Kecić Jefta.

Posle poraza od Spartaka i ubedljive pobede nad Žakom, ekipa TK Kikinde je u borbi za ulazak u Prvu Saveznu ligu pretpela poraz od Agrimesa iz Beograda. U svakom slučaju, solidan uspeh naših momaka...

 

18.07.2010.

OP Zrenjanina do 14 g.

Sanja Jolic i Daniel Ač zaustavljeni u polufinalu... i  ponovo uz dobar tenis stigli do novih pehara i lepih bodova za pomak na rang listi. Na turniru je nastupila i Borislava Stepanov, koja je imala jak i zanimljivi mec vec u prvom kolu, ali je izgubila u trecem setu rezultatom 5:7.

 

Subotica, I kategorija... devojcice do 12 g.

Lerik Aleksandra uspesno prosla prvo kolo, ali je u drugom izgubila sa 2:0...

 

28.06.2010.

Strahinja Trećakov PRVI!!!

Pirot, turnir prve kategorije do 18g. Straletu ocigledno prijaju boravci na jugu zemlje... Jos jedan dobar turnir i pobeda u finalu protiv Opančine

Čestitamo!!!

 

Sanja Jolic i Daniel Ač takodje dobro nastupili na turnirima u Sremskoj Mitrovici i Rumu. Treca kategorija do 14 godina.

Sanja stigla do polufinala i treceg mesta. Daniel zaustavljen u cevrtfinalu...

Samo napred!!!

 

Peđa Krstin PRVI!!!

 

Peđa uspešan u Letoniji! Osvojio prvo mesto i nove lepe bodove za ITF rang listu...

Čestitamo!!!

 

05.06.2010.

Nađa Tešin uspešna!

Na turniru do 16 g koji je odrzan u Zrenjaninu (i koji se zbog kise oduzio na citavih 5-6 dana) Nađa je dobrim partijama stigla do finala gde je i trijumfovala.

Čestitamo!

 

Dobre partije su prikazali i nasi mladji teniseri, kako u Beceju do 14. godina, tako i u Novom Sadu do 10 godina. Posebne pohvale Ivanu Rotarovu (10 g) na prvoj pobedi, u prvom kolu svog  prvog turnira!

 

09.05.2010.

Daniel Ač... prvo polufinale u Velikom Gradistu!

Čestitamo!

 

20.03.2010. Peđa Krstin ponovo uspešan!

Na ITF turniru u Slovačkoj (18g, G4) Peđa je stigao do samog finala gde je zbog bolova u ramenu morao da preda posle prvog seta.

Čestitke Peđi na sjajnoj igri! 

 

03.mart 2010.

Strahinja Trećakov uspešan na Dvoranskom prvenstvu Srbije za Seniore koje je održano u Novom Pazaru.

Prošavši kvalifikacije, dobrim mečevima stigao je i do polufinala turnira! Na putu do samog finala zaustavljen je od Vidojevića sa 2:0 u setovima.

ČESTITKE NA OVOM SJAJNOM USPEHU!!!

 

14.02.2010. Peđa Krstin je odlično nastupio kao član Reprezentacije Srbije na kvalifikacionom turniru za Evropsko prvenstvo do 16g koji je ovih dana završen u Italiji. Srbija ide dalje i uskoro je očekuje EP koje će se održati u Francuskoj!

 

13.01.2010.

Strahinja Trećakov je učestvovao na Božićnom turniru za igrače do 18 g. koji je održan proteklog vikenda na terenima TK Crvena Zvezda- U 1/4 finalu je poražen od Ognjena Vasiljevića...

 

Peđa Krstin uspešno startovao na prvom ovogodišnjem turniru iz kalendara ETA 16 g. U finalu turnira u Češkoj je poražen od prvog nosioca u tri seta...

 

 

16.10.2009.

Jefta Kecić, clan TK Mokrina, uspesno startovao na turniru  u Domonikanskoj Republici... u prvom kolu je bio bolji od Meksikanca i pobedio sa 2:0 u setovima...

12.10.2009.

Jefta Kecić, clan TK Mokrina, otputovao je jutros za Domonikansku Republiku! Kao pobednik NIKE MASTERS turnira do 14 godina, odrzanog nedavno u Novom Sadu, obezbedio je sebi odlazak na ovaj jak turnir, pod pokroviteljstvom renomiranog NIKE-a. Izvestaji slede...

05.10.2009.

Grastić Simona stigla do III kola

Na OP Palića do 12god. - III kat., žreb na 64, Grastić Simona je poražena u III kolu turnira od prvog nosioca. Na kraju letnje teniske sezone, Simona je zaigrala svoj najbolji tenis. Za ulazak 1/4 finala  poražena je rezultatom 6:3; 6/4.

 

 

 Uspeh Jolić Sanje
Na OP Pančeva do 12.god.-III kat., u organizaciji TK''Dinamo'' od 29.-31.08.2009.god., Jolić
Sanja je osvojila sjajno II mesto. Nakon Zrenjanina i pobede, kontinuitet dobrih rezultata. Na turniru je učestvovala i nova članica TK''Kikinda'', de Lang Rhonda - 11god., koja je poražena u
3. kolu turnira.

 

 

17.08.2009.

Na OP Banata do 10 god. - III kat., koji je proteklog vikenda održan u Zrenjaninu, Mimić Dunja je ostvarila dobar rezultat osvojivši III mesto u GT - ( glavni turnir ). Mlada i perspektivna teniserka našeg kluba, Pjević Petra, osvojila je I mesto  na istom takmičenju - UT- (utešni turnir ). 

Trećakov Strahinja je izgubio u polufinalu OP ''Stari Grad'' - Šabac do 16 god. - neočekivano, od Juhas Danijela u dva seta.

 

 

12.08.2009.

 

Peđa Krstin u četvrtinalu! Na ITF turniru u Sofiji (18 god.) u osmini finala pobedio četvrtog nosioca sa 62 75!

Na OP Zrenjanina do 12 god. - II kat., Lerik Aleksandra je uspešno prošla kvalifikacije. U prvom kolu glavnog turnira izgubila je od, objektivno bolje, Radanović Ivone. Bez obzira na rezultat, ovo su novi bodovi i dragoceno iskustvo za našu mladu talentovanu takmičarku.

 

 

04.08.2009.

Strale prvi!

U finalu pobedio Juhasa sa 2:0 u setovima!

  Bravo Strale!!!

 

03.08.2009.

Trećakov u finalu Čikovog memorijala - I kategorija do 16 god.

U polufinalnom meču, za ulazak u finale Trećakov je pobedio Lakić Radovana-TK''C.Zvezda''rezultatom 7/6;6/2. Protivnik u finalu, koje se igra 04.08. je Juhas Danijel - TK''Spartak''

Kecić Jefta je zaustavljen u četvrtfinalu turnira od Blagojevića 67 36.

 

21.07.2009.

 

OPET PRVI!!!   :-)

 

Zrenjanin

Još jedan lep uspeh Jelene Popović...

Na turniru III kategorije, održanom u Zrenjaninu, Jelena je osvojila prvo mesto. U finalu je pobedila teniserku iz Sente, Đere Judit rezultatom 2:1 u setovima. Ovaj uspeh je nastavak sjajnih rezultata ove naše mlade teniserke.

 

Nađa Tešin još jednom uspešna.

Posle osvojenog turnira do 16 godina u Kikindi , ponovila je dobre partije i trijumfovala i na turniru u Bečeju. U finalu je bila bolja od Prljeta Bojane, pobedivši sa 7/6 6/3... Prljeta Bojana je 13. igračica na domaćoj rang listi do 16 godina. 

 

06.07. Mokrin

Dunja Mimić je osvojila svoj drugi pehar! Na turniru do 10 g. u Mokrinu, posle tri pobede, u polufinalu je zaustavljena rezultatom 34 04.

Čestitamo!

 

Strahinja Trećakov još jedan pehar donosi kući. Ovoga puta iz Čačka. Treće mesto i sjajna igra u polufinalu protiv Ognjena Vasiljevića. Rezutat 57 46 za Vasiljevića.

 

Reprezentacija Srbije do 14 g. čiji je redovan član i Jefta Kecić ("TK Mokrin") uspešno je prebrodila kvalifikacije, u Italiji, za letnje evropsko prvenstvo koje se održava ovog vikenda u Španiji. Više informacija na >>>>>>

Evropsko prvenstvo zasvršili kao sedmi...

 

Peđa Krstin  predao meč prvog kola turnira u Parizu, zbog povrede!

 

28.jun

OP "Bečej" do 14 g.

Jelana druga!

Jelena Popović izgubila u finalu turnira od Maje Aćimović (TK Neoplanta) sa 2:0 u setovima

 

Strahinja Trećakov izgubio u drugom kolu turnira u konkurenciji do 18 g. Protivnik Đukanović (Beograd) je bio uspešniji u tri seta...

 

10. jun

OP Pančeva do 16g

Strahinja Trećakov ovoga puta drugi. U finalu izgubio od Mišića sa 46 63 46... kaže posle meča jednostavno "bio je lep meč"! Bravo Strale!

 

04. jun

Čačak

Državno prvenstvo do 16g

Strale izgubio u trećem kolu od Luke Ilića iz Kraljeva sa 1:2 u setovima...

 

03. jun

Čačak

Državno prvenstvo do 16g

Strale uspešan prvog dana, pobedivši lako u prvom kolu.

Peđa Krstin izgubio od Petronijevića sa 2:0 u setovima... matursko veče je uzelo danak...

 

30. maj

Jelena Popovic i Jefta Kecic zavrsili takmicenje na ETA turniru do 14 g u Subotici.

Jelena u drugom kolu porazena od Madjarice, dok je Jefta stigao do cetvrtog kola gde je porazen od Biroa...

 

23. maj

Kecić Jefta treći!

U polufinalu prvenstva Srbije izgubio od Đere Lacija iz Sente rezultatom 26 46

 

 

22. maj

 

Kecić Jefta, TK Mokrin, dobro napreduje na prvenstvu Srbije do 14g.

U polufinalu se sastaje sa Đere Lacijem iz Sente.

U dublu, zajedno sa Juhasom iz Subotice stigao do finala gde će se sastati sa parom Đere/Milojević

 

 

16-18. maj

 

OP Sombora do 14 g.  III kategorija

- Simić Tamara ponovo nije imala sreće sa žrebom. Izgubila u 1. kolu.

- Simona Grastić skuplja svoje prve bodove do 14 g. Poražena u 2. kolu...

 

11.05.2009.

Strahinja Trećakov izgubio u prvom kolu Državnog prvenstva za seniore u Novom Sadu.

Trećakov - Tepavac 36 16

 

-  Peđa Krstin na putu za Zenicu. ETA 16g.

 

 

16g. - Sombor 02-04.maj

05.05.2009.

Strahinja Trećakov osvojio turnir u Somboru! U finalu pobedio Juhasa iz Subotice sa 2:0 u setovima. ČESTITAMO!

Nađa Tešin - izgubila u trećem kolu turnira...

 

05.05.2009. Jelena Popović osvojila turnir treće kategorije do 14 g. u Pirotu!  ČESTITAMO!

Danas igra u 1/4 finalu turnira u Nišu (I kategorija). U 1/8 pobedila prvog nosioca turnira sa 2:0...

 

Peđa Krstin stigao do polufinala turnira u Budimpešti! (iz kalendara ETA, do 16. godina)

 

25-27.april

 

Lep uspeh Jelene Popović na Prvenstvu Vojvodine u Subotici.

Posle četiri pobede, stigla do polufinala turnira gde je izgubila od Dukić Dajane rezultatom 67 62 63 

 

  Strahinja Trećakov drugi!!!

TK ELITE, Novi Sad

Otvoreno Prvenstvo, turnir I kategorije... odličnom igrom stigao do finala turnira, gde je poražen od Ristića u dva seta.

Čestitke na drugom mestu i lepim bodovima!

 

 

Uskršnji vikend

 

18g - Strahinja Trećakov je osvojio prvo mesto na turniru III kat. u Sremskoj Mitrovici.

ČESTITAMO!

14g. - Jelena Popović je izgubila u 1/4 finala turnira u Vršcu

10g. - Dunja Mimić je izgubila u 1/4 turnira u Novom Sadu, u Tie Break-u trećeg seta. Na turniru je učestvovalo još osmoro mladih takmičara iz našeg kluba!!!

 

 

5-7.april TK Sa&Ni, Beograd

Jelena Popović je posle tri kola kvalifikacija uspela da se plasira u glavni turnir, ali je već u prvom kolu poražena od Tešić Milice rezultatom 63 36 46

 

KUP Srbije do 16g.

15-17.mart, Čačak

Strahinja Trećakov je izgubio u četvrtfinalu turnira od Luke Ilića iz Kraljeva...

 

 

KUP Srbije do 14g.

Subotica, 22-25.02.2009.

 

Jelena Popović je posle uspešno odigranih kvalifikacija, izgubila u drugom kolu glavnog turnira. Poražena je od drugog nosioca (Bogićević 26 36)

Jefta Kecić TK Mokrin je stigao do finala sa samo jednim izgubljenim setom. Što je bilo i za očekivati, i u finalu je ubedljivo trijumfovao. ČESTITAMO!

 

 

-----------------

-----------------

-----------------

23.10.2008. Mreže su skinute sa terena 2 i 4. Jedinica solidna...

 

17.10.2008. Današnja kiša nas je "dotukla". Treni su pod vodom...

 

16.10.2008. - svi tereni su upotrebljivi...

 

06.10.2008. tereni su još mokri/mekani...

 

16.septembar - Jefta Kecić izgubio u finalu turnira u Prokuplju od Luke Ilića iz Kraljeva rezultatom 36 16... igralo se na parketu (zbog kiše)

 

 16.septembar - Jefta Kecić uspešan i u polufinalu. Rezultatom 57 60 60 pobedio Mrdakovića. U finalu sa Lukom Ilićem iz Kraljeva. Dosadašnji skoro u susretima je 1:1

 

 15.septembar - Jefta Kecić pobedio u četvrtfinalu sa 64 64... polufinale u toku dana...

 

 14.septembar - Jelena Popović izgubila u prvom kolu turnira u Prokuplju 36 46... Jefta Kecić dobro napreduje... lako je prošao u treće kolo...

 

 13.septembar - Jefta, Jelena i Jovanka su na turnirima... informacije slede

 

 07.septembar - Jelena Popović izgubila u finalu turnira u Bečeju od Maje Aćimović iz Novog Sada. Rezultat 36 63 36. Čestitke za drugo mesto!

 

 

 06.septembar - turnir III kategorije do 14 g u Bečeju. Jelena Popović i Tamara Simić učestvuju. Čekamo informacije...

 

 02.septembar - Kecić Jefta siguran i u finalu... rezultatom 63 63 pobedio je Mišić Filipa iz Novog Sada.

Čestitamo!!!

 

 01.septembar - Na turniru II kategorije do 14 g. u Novom Sadu, Nađa Tešin zaustavljena u 1/4 finalu rezultatom 57 06, dok Jefta Kecić uspešno nastupa i dalje... danas pobedio u polufinalu Juhasa iz Subotice sa ubedljivih 61 61. Finale u utorak 02.sept...

 

 31.august - Jelena izgubila u prvom kolu sa 1:2 u setovima (posle vođstva od 6:3 3:0)... Nađa i Jefta dobrim partijama stigli do četvrtfinala koja se igraju u ponedeljak...

 

29. i 30.august - Jelena, Nađa i Jefta su na turniru druge kategorije do 14 g. u Novom Sadu... rezultati uskoro

 

25.aug - Jelena Popović izgubila u drugom kolu turnira u Pančevu (14 g, II kat). Urošević Jovana (igrala finale u Kikindi) bila bolja sa 64 64.

 

Nađa Tešin izgubila u trećem kolu (četvrtfinale) turnira do 16 g. u Novom Sadu od Drinić Anđele rezultatom 62 46 36. Odličan meč.

 

Da ponovimo... Strahinja Trećakov na istom turniru osvojio treće mesto!!!

 

25.aug - Simic Tamara ovih dana  boravi u teniskom kampu u organizaciji TSV na terenima teniskog centra      6 .maj.

 

 24.aug - Novi Sad, 16 g, III kategorija

Nađa Tešin u trećem kolu. Strahinja Trećakov - 3. mesto

 Čestitamo!

 

 24.aug - TK "Tisa" Bečej, turnir do 12 g, III kategorija

Jolić Sanja i Grastić Simona poražene u trećem kolu turnira. Novi poeni za pomak na rang listi...

 

 05.aug - Kecić Jefta, TK Mokrin, uspešan i na trećem turniru za redom...Posle osvojenih prvih mesta na turnirima u Zrenjaninu i Bečeju, na turniru prve kategorije do 14 g. u Subotici, Jefta je u finalu savladao odličnog Luku Ilića iz Kraljeva u dva seta.

Čestitamo!

 

 27.jul -

OP Zrenjanina do 10 god. - Poraz Mimić Dunje u 1/4 finalu od 4. igračice na listi rezultatom 4:0 4:2

 

 22.jul -  OP Zrenjanina do 14 g... turnir treće kategorije.

Jefta Kecić i Nađa Tešin i u finalu sigurni. Dva prva mesta za igrače iz TK Mokrina.

Nađa je bila bolja u finalu od Maje Aćimović iz NS sa 61 63, dok je Jefta pobedio Mišića sa 63 64.

ČESTITAMO!!!

 

 21.jul -  OP Zrenjanina do 14 g... Jefta Kecić i Nađa Tešin dobrom i sigurnom igrom stigli do finala turnira. Do finala bez izgubljenog seta. Mečevi finala zakazani za utorak u 15 č.

 

 20.jul -  OP Zrenjanina do 14 g... Tamara Simić izgubila u prvom kolu posle dva i po sata igre. Jelena Popović izgubila u drugom kolu u tri seta. Jefta Kecić i Nađa Tešin uspešni... sutra u trećem kolu.<p
 

 

 

23.08.2011.
PRVENSTVO VOJVODINE DO 14g održano je prošlog vikenda na Paliću.
 
U konkurenciji 32 teniserke iz Vojvodine, Sanja Jolić najbolja!
Dobrim partijama je uspešno stigla do finala turnira, gde je i trijumfovala protiv Guculj Adine, u meču koji je trajao preko četiri sata. Krajnji rezultat je bio 62 76. U polufinalu je Sanja ubedljivo bila bolja i pobedila protivnicu Stevanović.
Nastupile su još i Stepanov Borislava, Lerik Aleksandra, Andrea Kiš i Mila Sarić. Sve su bile zaustavljene u drugom kolu turnira.
Od naših dečaka nastupio je samo Pavle Mirosavljev, koji je i pored dobre partije bio eliminisan od Bendžame već u prvom kolu.
Idućeg vikenda naši takmičari nastupaju na Prvenstvu Vojvodine do 12 i do 16 godina (Novi Sad i Subotica)

Još jedan pehar za osvojeno prvo mesto, ovoga puta u Bačkoj Topoli. Na istom turniru Dunja Mimić je stigla do četvrtfinala. Pavle Mirosavljev je zaustavljen u drugom kolu, dok su Anabela Nađ i Aleksandar Sivčev zaustavljeni u prvom kolu.

Na teniskom turniru u Novom Sadu za tenisere do 16 g, na terenima TK Elite nastupili su Daniel Ač i Borisava Stepanov. Daniel je u drugom kolu izgubio od igrača iz Rusije rezultatom 67 36, dok je Boba stigla do četvrtfinala turnira, gde je poražena u dva seta od Teodore Ševo.

FUTURES KIKINDA 2011 je za nama. Najveći teniski turnir u istoriji našeg kluba uspešno je priveden kraju. Devet dana, četiri terena, 64 kvalifikanata, 32 igrača u glavnom žrebu, supervizor iz Bugarske, šestorica sudija, 900 loptica, kišoviti dani, puno znoja oko sređivanja terena i organizacije... samo su neke kratke crte koje opisiju turnir...

Pobednik turnira je Goran Tošić iz Crne Gore, koji je u finalu bio uspešniji u dva seta od Gleb Sakharova iz Francuske. Ova pobeda mu je donela 1300$ i 18 ATP tour bodova.

Od naših takmičara samo je Strahinja Trećakov igrao u glavnom delu turnira, ali nije imao sreće sa žrebom i već u prvom kolu je igrao protiv Sakharova, kasnijim finalistom turnira.

Više informacija uskoro...

16-17. jul . OP Zrenjanina do 14 god. III kat.

Ovog vikenda nasi teniseri su ucestvovali na turniru za decake i devojcice do 14 godina, koji je odrzan u Zrenjaninu na terenima TK Galeb.
Odlicnom igrom, Mila Saric stigle je do polufinala turnira gde je u dva seta zaustavljena od Farkas Rebeke iz Beceja. Mila inace jos nema 11 godina i posle dve uzastopne pobede u svojoj konkurenciji, do 12 godina, ovo joj je odlican nastup i pocetak turnira u starijoj konkurenciji.
Od nasih igracica dobro je nastupila jos Sanja Jolic, koja je takodje od Rebeke zaustavljena u cetvrfinalu turnira, kao i Stepanov Borislava i Lerik Aleksandra, koje su zaustavljene u osmini finala.
Dobre igre pokazale su jos i nase takmicarke, Dunja Mimic, Ana Jolic i Andrea Kis.

09-10. jul . OP Kikinde do 12 god. III kat.

 Prošlog vikenda, na našim terenima je održan turnir za dečake i devojčice uzrasta do 12 godina. Učeatvovalo je ukupno 44 dečaka i 22 devojčica.
U muškoj konkurenciji najbolji je bio Daniel Turu iz Subotice
U finalu turnira za devojčice sastale su se naše takmičarke, Mila Sarić i Ana Jolić. U vrlo kvalitetnom meču, dostojnom finala, trijumfovala je Mila Sarić rezultatom 63 76.
Turnir će ostati upamćen i po izuzetno visokoj temperaturi, od čak 39 stepeni, po kojoj su mladi takmičari igrali mečeve i od preko dva sata..

11-13.jun . OP Kikinde do 14 god. III kat.

Lep teniski vikend na našim terenima krunisala je Sanja Jolić, koja je sigurnim partijama stigla do finala turira gde je i trijumfovala, pobedivši u dva seta Ivanu Đorđević iz Novog Sada. Zapažen uspeh postigla je i Borislava Stepanov, koja je stigla do polufinala turnira, gde je zaustavljena bila upravo od Đorđevićke u dva seta.
U muškoj konkurenciji, pobednički pehar pripao je Daskalović Aleksi iz Beograda, koji je u finalu pobedio rezultatom 63 63 Vranješ Milana iz Bečeja.

ČESTITAMO!!!

25.05.2011. Prošlog vikenda u Zrenjaninu je bilo održano OP Zrenjanina za tenisere i teniserke uzrasta do 16g. Nastupilo je čak pet teniserki iz našeg kluba. Pravo iznenađenje turnira je bila Sanja Jolić, koja je dobrim igrama stigla do finala gde se sastala sa Jelenom Popović. U tesnom prvom setu Sanja je pokazala odlučnost da stigne do samog pehara za prvo mesto, osvojivši prvi set sa 7/5. U drugom setu je sigurno i brzo dovela meč do završnice i osvojila ga sa 6/0. Borislava Stepanov je izgubila u drugom kolu u dva seta, dok su Andrea Kiš i Minja Latinović zaustavljene u prvom kolu.
Zanimljiv i neisvestan meč je odigrao i Stefan Kukučka, jedini muški predstavnik našeg kluba na ovom turniru, izgubivši u prvom kolu tesnim rezultatom 46 67.

  TENISKA ŠKOLICA 2011 POČINJE SA RADOM 15. MAJA

ZA DETALJE SE RASPITATI U TENISKOM KLUBU

09.05.2011. za nekoliko dana očekujemo završetak radova na postavljanju nove podloge prva dva terena 

 

29.04. Redovni kondicioni treninzi, kao preduslov dobrim rezultatima... Prof. Vlada Zorić, sa ekipom (Strahinja Trećakov, Jefta Kecić, Laslo Đere i Peđa Krstin)

 

20.04.2011. Dugo očekivani i jako potrebni radovi na našim terenima su ovih dana i započeti...

 

Sezona turnira do 14 godina je otvorena na terenima TK Meridiana, Novi Sad

 

Tenerifi, januar 2011. U gostima kod Mile Sarić. Daniel i Robert

 
 

Tenis klub Kikinda